Algemeen.  Alle kamers in het Hampshire Hotel Prinsengracht zijn voorzien van badkamer met douche en toilet, haardroger, telefoon, flatscreen TV, kluisje, schrijftafel en gratis wireless internet. Op een enkele kamer na hebben de kamers de beschikking over koffie en thee faciliteiten.

Het hotel heeft een lift, een internethoek, een kleine bar en een ontbijtruimte, die op de mooie tuin kijkt naar de achterkant van het hotel. Bij mooi weer in de zomermaanden kan een ontspannen ontbijt of een drankje worden genoten in de tuin

Standaard Eenpersoonskamer.  Deze kamer is geschikt voor één persoon en is voorzien van een éénpersoonsbed (90-200cm). De kamers zijn aan de achterzijde van het hotel gesitueerd, uitzicht op de binnentuin.

Standaard Tweepersoonskamer.  Deze kamer is geschikt voor twee personen en is voorzien van een tweepersoonsbed, Queensize (140-200cm). Deze kamers zijn aan de achterzijde van het hotel gesitueerd, met uitzicht op de binnentuin.

Standaard Twinkamer.  Deze kamer bestaat uit twee éénpersoonskamers voorzien van een tussendeur. Ieder met een eigen opgang. De kamers zijn voorzien van twee éénpersoonsbedden (90-200cm). De badkamer is op een van de kamers gesitueerd. De kamer heeft uitzicht op de Prinsengracht en is geschikt voor twee personen.

Superior kamer.   Deze ruime tweepersoonskamer beschikt over een tweepersoonsbed (160-200cm). De kamer heeft uitzicht op de Prinsengracht en is geschikt voor 2 personen.

Driepersoonskamer.  Deze ruime kamer beschikt over een tweepersoonsbed (160-200cm) en een luxe sofa, welke dient als extra slaapplaats. De kamer heeft uitzicht op de binnentuin van het hotel en is geschikt voor drie personen.

Deluxe kamer.  Deze zeer ruime kamer is voorzien van een tweepersoonsbed (180-200cm). De kamer is aan de voorkant van het hotel gesitueerd met uitzicht op de Prinsengracht. Naast douche en toilet beschikt deze kamer ook over een bad. Door de luxe bedbank op de kamer is deze kamer geschikt om met twee kinderen of met drie volwassen op deze kamer te verblijven.

Tuinhuis.  Het tuinhuis is opgedeeld in twee kamers en is aan de achterkant van de binnentuin gesitueerd. Waardoor dit veel privacy geeft. Eén kamer is voorzien van een tweepersoonsbed (160-200cm) en één  kamer van twee éénpersoonsbedden (90-200cm). Het beschikt over een kleine zithoek, douche, toilet, flatscreenTV, kluisje en is geschikt voor vier personen. Ideaal voor gezinnen, vrienden of collega's.


 
 
 
Bekijk beschikbaarheid
aankomst
vertrek
 
 
Prinsengracht 1015 - 1017 KN Amsterdam - The Netherlands Tel. +31 (0)20-6237779 - E-mail: info@prinsengrachthotel.nl